Laat uw leerlingen eens anders bezig zijn met de lesstof

Welke afbeelding links hoort bij welke tekst rechts? Is die vlag van Belgie of Duitsland? En dat plaatje, een diode of een weerstand? Met Connectro, een spel voor tablet en PC, leg je de connectie. Het is de ideale manier om feiten te leren. Om anders bezig te zijn met de lesstof. Spannender en uitdagender. Connectro is overigens niet alleen leuk, het is ook gratis.

Ontwikkeld met oog op het onderwijs

Connectro is leuk voor iedereen die zijn kennis wil delen met anderen, of gewoon in de stemming is voor een leuk spel. Maar het komt pas echt tot zijn recht in het onderwijs. Connectro biedt spelmogelijkheden op ieder niveau, van basisschool tot wetenschappelijk onderwijs. Vele docenten maken al gebruik van Connectro in hun lessen.

Connectro edu

Iedereen kan Connectro-vellen maken, maar voor docenten is er meer mogelijk. Connectro Edu biedt verschillende mogelijkheden om Connectro te integreren in het lesprogramma.

Als Connectro Edu-gebruiker kunt u:

  • Uitgebreid gegevens opnemen bij een vel, zoals schooltype of lesmethode
  • Zoeken in vellen van andere docenten
  • Specifieke vellen voor het onderwijs makkelijker terugvinden.

Op vele media speelbaar

Connectro kan online gespeeld worden, bijvoorbeeld op PC of digitaal schoolbord. Ook spelen via tablet is mogelijk. De connectro-app is gratis te downloaden voor iOs en Android tablets.

Maak nu een edu-account aan

Download de app voor iPad of Android of speel online

Volg ons op Facebook en meng je in discussie, uitdagingen en nieuws van de Connectro community.
Volg ons op Twitter en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, de nieuwste vellen en het laatste nieuws.